No access yet Create an account
Monard Law uses cookies to make your navigation on our website easier. Learn more?
Close
Monard Law Calendar
Back

Een pittige 4x4: overheidsopdrachten op kmo-maat

 

Een pittige 4x4: overheidsopdrachten op kmo-maat

Joost Bosquet

Deze 4 sessies resulteren in een draaiboek dat voor elke kmo als leidraad kan worden gebruikt om op een succesvolle wijze in te schrijven op overheidsopdrachten.

 

Programma

Sessie 1: Tips & tricks: basisopleiding - 4 november 2014

Hier wordt u wegwijs gemaakt in de verschillende soorten gunningsprocedures, hun specifieke kenmerken en de verschillende fases van deze procedures. Ook wordt nagegaan waar u aankondigingen van overheidsopdrachten kan terugvinden, en hoe u kan nagaan welke opdrachten voor uw firma interessant zijn. Maar wat indien verschillende bronnen tegenstrijdige informatie bevatten?

Voor deze basisopleiding is geen voorkennis vereist. Hier vergaart u de nodige inzichten om de volgende sessies op nuttige wijze te volgen.

 

Sessie 2: Do's & Don'ts: Struikelblokken bij het indienen van de offerte - 2 december 2014

Hier worden enkele vaak weerkerende don'ts behandeld, maar willen we voornamelijk focussen op do's. Hoe dient een conforme, overzichtelijke offerte in en hoe optimaliseert u uw kansen op het bekomen van een opdracht? Hoe zit het nu met onderaanneming en tijdelijke verenigingen? Wat met mijn algemene voorwaarden? Wat indien de opdracht percelen bevat?

 

Sessie 3: Rechtsbescherming & openbaarheid van bestuur - 10 februari 2015

Weinig opbeurende woorden, maar noodzakelijk indien u wenst te weten wat u kan doen indien u het absoluut oneens bent met een selectie- of gunningsbeslissing. En wat indien het bestek onmogelijke vereisten oplegt? Welke kosten brengt het aanvechten van een beslissing met zich mee of net niet? En vooral hoe snel u moet zijn?

 

Sessie 4: E-procurement en casussen - 10 maart 2015

Alles digitaal: ook voor overheidsopdrachten wordt dit de toekomst. En voor sommige overheden gaat nu alles al digitaal. Maar wat is e-procurement en hoe werkt het?

In de laatste sessie worden ook enkele casussen in groep worden opgelost. Zo brengen we de 4 sessies samen en lossen we ook uw vragen op. Aarzel dus niet om deze vooraf door te geven. Uw specifieke vragen of ervaringen zijn meer dan welkom bij Sarah Keymolen. Ze komen dan zeker aan bod in het traject.

 

Trainers

Joost Bosquet, advocaat bij Monard D'Hulst

Elke Casteleyn, advocaat bij Casteleyn Advocaten

 

Doelgroep

Bedrijfsleiders, aankoopdiensten, financiële diensten van kmo's, … iedereen die binnen zijn organisatie betrokken is bij aanbestedingen, overheidsopdrachten, … of die dit wil leren kennen als nieuwe markt.


 

Date
2015-03-10 13:30 - 2015-03-10 16:30

Speakers
Joost Bosquet

Address
Voka - Kamer Van Koophandel Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18, 9000 Gent Belgium

Available seats
Unlimited

Login to register
Contact us

Monard Law Antwerp:
+32 (0)3/286 79 40
info.antwerpen@monardlaw.be

Monard Law Brussels:
+32 (0)2/234 67 10
info.brussels@monardlaw.be

Monard Law Hasselt:
+32 (0)11/28 15 00
info.hasselt@monardlaw.be

Monard Law Gent:
+32 (0)9/224 44 28
info.gent@monardlaw.be