Monard Law werkt voor Belgische bedrijven, ondernemers en overheden, maar ook voor internationale spelers en overheden. De advocaten van Monard Law hebben ‘onmogelijk’ niet in hun woordenboek staan. Zij bekijken altijd ‘the bigger picture’ en denken constructief mee met de cliënt om persoonlijke oplossingen op maat te bieden vanuit een pragmatische insteek. Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteitsvol advies van experten geen fortuin hoeft te kosten en dat gericht investeren in de toekomst een ‘must’ is.


Wil jij deel uitmaken van een advocatenkantoor dat anders is en nét een stapje verder gaat in klantenservice?

Ben je op zoek naar autonomie en flexibiliteit in je job, gecombineerd met een sterke teamspirit en boeiend werkklimaat?

Dan ben jij de ambitieuze en ondernemende collega – mét gevoel voor humor en relativeringsvermogen – die wij zoeken om ons team in Hasselt en/of Antwerpen te versterken.


ADVOCAAT MET ERVARING
in ondernemingsrecht met klemtoon op het financieel recht

DIT WORDT JOUW UITDAGING

We zijn op zoek naar een advocaat met minimum 2 à 3 jaar ervaring, om ons departement Corporate Finance te versterken. Hieronder vallen ondermeer: algemene financiering, zoals al dan niet gewaarborgde leningen; projectfinanciering, corporate finance, regulering en procesvoering, met speciale aandacht voor vliegtuigfinanciering. Daarnaast omvat de praktijk luchtvaart- en verzekeringsrecht. Een goede kennis van het vennootschappenrecht is ook vereist.

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU:

  • Masterdiploma in de rechten
  • Minstens 2 jaar werkervaring in vennootschappenrecht met klemtoon op financieel recht
  • Bekwaamheidsattest van de Orde van Vlaamse Balies
  • Goede talenkennis (N/F/E)

ZIN OM MEE TE BOUWEN?

Solliciteer via motmansenpartners.be

of contacteer Cleo Steegmans (011 30 35 00) voor meer informatie.