Associate Employment Law & International Law in Brussel

 

Over Monard Law

Monard Law is één van de grotere onafhankelijke advocatenkantoren in België, met een sterke lokale verankering. We werken met een hart voor onze klanten: we willen hen op alle mogelijke manieren adviseren, bijstaan en ontzorgen.

Door onze groeiende activiteiten, zijn we op zoek naar een advocaat om ons team arbeids- en internationaal recht in Brussel te vervolledigen.

 

Over de functie

“Doe heel veel wat je graag doet” is één van de spreuken van onze mission statement.  Ben jij gebeten door het arbeidsrecht en geïnteresseerd in internationaal recht?

 

Wij zijn op zoek naar een advocaat met minstens een jaar ervaring in arbeidsrecht die bereid is om actief bij te dragen aan onze praktijk in de volle breedte van dit rechtsdomein.  Je adviseert onze Belgische en internationale cliënten en afhankelijk van je interesses krijg je te maken met individueel arbeidsrecht (aanwerving, ontslag, voordelen), collectief arbeidsrecht (collectief onderhandelen, reorganiseren, overdracht van onderneming), internationale mobiliteit en advieswerk allerhande.  Met andere woorden: je staat mee in de frontlinie met een zeer gevarieerd takenpakket.

 

Gelet op het feit dat wij ook vaak optreden voor internationale organisaties, ambassades en diplomatieke missies is een interesse in internationaal recht zeker een pluspunt.

Zowel kandidaten met minder als met meer ervaring kunnen een plaatsje vinden in het team. Voor de meer ervaren kandidaten overwegen we ook functies met een meer uitgesproken specialisatie binnen het arbeidsrecht en/of deeltijdse functies.

 

Profiel:

  • Je hebt een Master in de Rechten, eventueel aangevuld met een bijkomende opleiding;
  • Je hebt interesse en minstens één jaar ervaring in Belgisch arbeidsrecht;
  • Een internationale werkomgeving spreekt je aan;
  • We werken nagenoeg altijd met meerdere collega’s op dossiers. Samenwerken in een team moet dan ook je tweede natuur zijn;
  • Je bent pro-actief, nieuwsgierig en leergierig. Jij denkt niet in problemen maar in oplossingen;
  • Je bent Nederlandstalig, je drukt je vlot uit in het Engels en je hebt bovendien een degelijke beheersing van het Frans.

Weet ook dat:

  • Voertaal binnen het team is Engels, bereidheid om vloeiend Engels te leren spreken is dus  nodig;
  • Iedereen in het team verdient een plaats: wil je doorgroeien, specialiseren, leren managen of net technisch beter worden, het kan allemaal.

 

Locatie

Jouw werkplek is onze vestiging te Brussel (Sint-Pieters-Woluwe).

 

Contact

Monard Law

Evelyne Debeuckelaer
Tervurenlaan, 270
1150 BRUSSEL
Tel. +32 (0)2 234 67 10
e-mail: work@monardlaw.be