Over Monard Law

Monard Law is een van de grotere onafhankelijke advocatenkantoren in België, met een sterke lokale verankering. We werken met een hart voor onze klanten. We willen hen op alle mogelijke manieren adviseren, bijstaan en ontzorgen.

Door onze groeiende activiteiten in het internationaal publiekrecht, zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team in Brussel te vervolledigen.

 

Over de functie

“Doe heel veel wat je graag doet” is één van de slagzinnen van onze mission statement.  We zoeken vandaag een nieuwe collega die interesse heeft in internationaal publiekrecht in combinatie met Belgisch arbeidsrecht.

 

Je adviseert internationale organisaties, ambassades en andere diplomatieke missies, buitenlandse overheden of Belgische actoren in een brede waaier van aspecten van internationaal publiekrecht. Daarnaast heb je interesse in Belgisch arbeidsrecht en tewerkstellingsaspecten binnen internationale organisaties.

Zowel kandidaten met minder als met meer ervaring kunnen een plaatsje vinden in het team. Voor de meer ervaren kandidaten overwegen we ook functies met een meer uitgesproken specialisatie en/of deeltijdse functies, maar de combinatie van internationaal publiekrecht en Belgisch arbeidsrecht zal steeds aanwezig zijn.

 

Profiel:

  • Je hebt een Master in de Rechten van een Belgische universiteit, eventueel aangevuld met een bijkomende opleiding;
  • Je hebt minstens 2 jaar relevante werkervaring;
  • Een internationale werkomgeving spreekt je aan;
  • Je bent vlot Nederlandstalig met een zeer goede kennis van Frans en Engels;
  • Je werkt graag in een team en je hebt een behulpzame ingesteldheid.

Iedereen in het team verdient een plaats: wil je doorgroeien, specialiseren, leren managen of net technisch beter worden, het kan allemaal.

Locatie

Jouw werkplek is onze vestiging te Brussel.

 

Contact

Monard Law

Evelyne Debeuckelaer
Tervurenlaan, 270
1150 BRUSSEL
Tel. +32 (0)2 234 67 10
e-mail: work@monardlaw.be