Junior Associate Real Estate in Hasselt

 

Over Monard Law

Monard Law is een van de grotere onafhankelijke advocatenkantoren in België, met een sterke lokale verankering.

We werken met een hart voor onze klanten. We willen hen op alle mogelijke manieren adviseren, bijstaan en ontzorgen. We kennen natuurlijk als geen ander ons vak, maar we zijn meer: wij zijn een compagnon de route, die meedenkt met de klant, die vooruitkijkt, leidt en inspireert. We gaan altijd tot het uiterste en werken grondig, snel en eerlijk naar een  praktische oplossing toe. En we denken altijd in de eerste plaats aan de klant.

Voor onze medewerkers willen we een thuis zijn, waar men in alle vrijheid mag groeien en ondernemen, zonder aan het lot te worden overgelaten. Een plek waar men zijn talenten en passies kan verbinden met collega’s en klanten. Een plek waar men kan praten en luisteren, leren en helpen, waar men kan inspireren en floreren.

Monard Law wil een superfijne plek zijn, waar je graag bent en waar je altijd welkom bent. Een plek die je nòg beter maakt.

Door onze groeiende activiteiten, zijn we op zoek naar een (junior) associate om ons team real estate te Hasselt te vervolledigen.

 

Over de functie

“Doe heel veel wat je graag doet” is 1 van de spreuken op onze mission statement. We zoeken advocaten die dan ook gebeten zijn door het vastgoedrecht .

Je krijgt daarbij de kans om te werken voor een breed spectrum aan cliënten gaande van aannemers, architecten, vastgoedontwikkelaars tot investeerders, die in zeer diverse sectoren actief zijn in het onroerend goed.

En dit is wat we te bieden hebben:

·       de eerste jaren leggen we graag de focus op het ontwikkelen van de skills in de advocatuur, en de begeleiding. Vervolgens verschuift de focus naar

Behandelen van dossiers van A tot Z. Voorbereiden en uitwerken van contracten, voorkomen van betwistingen, bijstaan geschillen, bemiddeling en procedure

·       Cliënten begeleiden in hun vastgoedoperaties, inclusief due diligence en redactie en negotiatie van overeenkomsten

·       Aanreiken van constructieve, pragmatische oplossingen waarbij je creatief en outside the box meedenkt met je klant om voor hem/haar een wezenlijke meerwaarde te bieden

·       Zorgen voor een heldere communicatie met klanten en goede relaties met hen opbouwen

·       Mee bouwen aan het Monard Law van de toekomst

 

Profiel

·       Master in de rechten 

·       interesse in vastgoedrecht, eventueel bijkomende opleiding

·       Ondernemend type, oplossingsgericht en pragmatisch ingesteld 

·       Gevoel voor humor en een gezonde dosis relativeringsvermogen

·       Je voelt de klant goed aan en stelt proactief vragen om de behoeften van de klant te kaderen.

·       Goede talenkennis (Nederlands, Frans, Engels)

Uiteraard willen we je graag leren kennen, waar liggen je interesses, persoonlijk en professioneel. Hoe heb je je ontplooid als student, en wat zijn je ambities?

 

Locatie

We zoeken advocaten met dit profiel voor onze vestiging te Hasselt.

 

Contact

Interesse? Mail dan jouw CV, motivatiebrief en puntenlijst ter attentie van Diana van Dijk naar work@monardlaw.be onder vermelding van “Junior Associate Real Estate Hasselt”

Monard Law

Diana van Dijk
Gouverneur Roppesingel 131

3500 Hasselt

011 28 15 00
e-mail: work@monardlaw.be