Vacature advocaat sociaal recht

Het kantoor Monard Law

Monard Law is een van de grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België met een zeer sterke regionale verankering en klanten nabijheid in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt. Er wordt gestreefd naar een open en persoonlijk contact met de klant en naar praktische, concrete en tijdige oplossingen, kwalitatief en juridisch onderbouwd en getoetst. We streven naar een volledig zakelijke dienstverlening op maat van de klant in adviesverlening, transacties, geschillenbeslechting en bemiddeling, zowel voor ondernemingen, overheden, financiële instellingen als particulieren.

De functie

We zoeken advocaten met een goede basiskennis en praktijkervaring in het sociaal recht. De kandidaten kunnen een grondige en diepgaande aanpak in dossiers combineren met een goed onderbouwde klantencommunicatie.

Profiel

Je behandelt zelfstandig en doelgericht dossiers in jouw specialisatie; je bent leergierig en houdt van een uitdaging; je bent gedreven om kwalitatief werk af te leveren en je kan zelfstandig werken; je verzorgt jouw communicatie met klanten, collega’s en confraters en je stelt proactief vragen om de behoeften van de klant te kaderen; je bent gericht op overleg en deelt informatie met een associate partner of vennoot; je bent van nature een teamspeler die graag een positieve samenwerking onderhoudt; je hebt een praktische en pragmatische ingesteldheid; je zet van nature uit die extra stap die ons kantoor kenmerkt. Een goede kennis van het Engels en Frans is vereist, kennis van het Duits is een pluspunt.

Ervaring

We zoeken diverse advocaten met drie tot vijf jaar ervaring.

Locatie

De posities zijn gelokaliseerd in Gent –verplaatsingen naar onze andere vestigingen horen bij de job.

Contact

Monard Law
t.a.v. Isabelle Decroos
Tervurenlaan 270
1150 BRUSSEL
Tel. +32 (0)2 2346710
e-mail: Isabelle.Decroos@monardlaw.be