Vacature Senior Associate Arbeidsrecht

Monard Law is een van de grotere onafhankelijke advocatenkantoren in België, met een sterke lokale verankering. We streven naar een open en persoonlijke relatie met onze klanten en proberen hen snel praktische oplossingen aan te reiken.

Door onze groeiende activiteiten en de nieuwe uitdagingen op het gebied van het arbeidsrecht, nemen we nu een senior associate in dienst om ons nieuwe team rond arbeidsrecht in ons Brusselse kantoor te vervolledigen.

Over de functie

We bieden advocaten die op zoek zijn naar een nieuwe professionele uitdaging de kans om ons nieuwe team rond arbeidsrecht te vervoegen.

We zoeken een advocaat met meer dan 5 jaar ervaring in arbeidsrecht, die bereid is actief bij te dragen aan onze adviesactiviteiten op het gebied van individueel en collectief arbeidsrecht ten behoeve van onze internationale en Belgische klanten.

Jouw profiel

De ideale kandidaat:

  • is vriendelijk en klantgericht;
  • heeft een grondige kennis van het arbeidsrecht (kennis van sociale zekerheid en van internationale mobiliteit is een aanzienlijke troef);
  • heeft 5 tot 25 jaar ervaring in arbeidsrecht (ervaring in collectief arbeidsrecht en in een internationale omgeving is eveneens een pluspunt);
  • is een teamspeler die onder minimaal toezicht kan werken indien nodig;
  • beheerst de Engelse, de Franse, en bij voorkeur ook de Nederlandse taal;
  • Afhankelijk van je persoonlijke ambities binnen het team is deeltijdse tewerkstelling bespreekbaar.

Contact

Monard Law
t.a.v. Karen Braeckmans
Tervurenlaan 270
1150 BRUSSEL
Tel. +32 (0)2 2346710
e-mail: work@monardlaw.be