Vacature advocaat sociaal recht

  1. Over Monard Law

Monard Law is een van de grotere onafhankelijke advocatenkantoren in België, met een sterke lokale verankering.

We werken met een hart voor onze klanten. We willen hen op alle mogelijke manieren adviseren, bijstaan en ontzorgen. We kennen natuurlijk als geen ander ons vak, maar we zijn meer: wij zijn een compagnon de route, die meedenkt met de klant, die vooruitkijkt, leidt en inspireert. We gaan altijd tot het uiterste en werken grondig, snel en eerlijk naar een  praktische oplossing toe. En we denken altijd in de eerste plaats aan de klant.

Voor onze medewerkers willen we een thuis zijn, waar men in alle vrijheid mag groeien en ondernemen, zonder aan het lot te worden overgelaten. Een plek waar men zijn talenten en passies kan verbinden met collega’s en klanten. Een plek waar men kan praten en luisteren, leren en helpen, waar men kan inspireren en floreren.

Monard Law wil een superfijne plek zijn, waar je graag bent en waar je altijd welkom bent. Een plek die je nòg beter maakt.

Door onze groeiende activiteiten, zijn we op zoek naar een associate om ons team sociaal recht te Brussel te vervolledigen.

  1. Over de functie

“Doe heel veel wat je graag doet” is 1 van de spreuken op onze mission statement. We zoeken advocaten die dan ook gebeten zijn door het sociaal recht.

Wij zijn op zoek naar een advocaat met minstens 12 maanden ervaring op het gebied van het arbeidsrecht die bereid is om actief bij te dragen aan onze praktijk in alle domeinen van het arbeidsrecht om onze Belgische en internationale cliënten te adviseren.

  1. Profiel
  • Je hebt een grondige kennis van het sociaal recht;
  • Je beschikt over 1 tot 3 jaar ervaring op het gebied van sociaal recht (ervaring in een internationale omgeving is een pluspunt);
  • Je hebt een teamgeest en bent, indien nodig, in staat om zelfstandig te werken;
  • Je hebt een warme en behulpzame persoonlijkheid;
  • Je bent Nederlandstalig met een goede beheersing van het Frans, of omgekeerd; en hebt sowieso  een zeer goede kennis van het Engels en een goede beheersing van het Nederlands.
  1. Locatie

We zoeken advocaten met dit profiel voor onze vestiging te Brussel.

  1. Contact

Monard Law

Evelyne Debeuckelaer
Tervurenlaan, 270
1150 BRUSSEL
Tel. +32 (0)2 234 67 10
e-mail: work@monardlaw.be