Vacature : (Junior) Associate Real Estate

 

1  Over Monard Law

Monard Law is een van de grotere onafhankelijke advocatenkantoren in België, met een sterke lokale verankering.

We werken met een hart voor onze klanten. We willen hen op alle mogelijke manieren adviseren, bijstaan en ontzorgen. We kennen natuurlijk als geen ander ons vak, maar we zijn meer: wij zijn een compagnon de route, die meedenkt met de klant, die vooruitkijkt, leidt en inspireert. We gaan altijd tot het uiterste en werken grondig, snel en eerlijk naar een  praktische oplossing toe. En we denken altijd in de eerste plaats aan de klant.

Voor onze medewerkers willen we een thuis zijn, waar men in alle vrijheid mag groeien en ondernemen, zonder aan het lot te worden overgelaten. Een plek waar men zijn talenten en passies kan verbinden met collega’s en klanten. Een plek waar men kan praten en luisteren, leren en helpen, waar men kan inspireren en floreren.

Monard Law wil een superfijne plek zijn, waar je graag bent en waar je altijd welkom bent. Een plek die je nòg beter maakt.

Door onze groeiende activiteiten, zijn we op zoek naar een (junior) associate om ons team real estate te Brussel te vervolledigen.

Over de functie

“Doe heel veel wat je graag doet” is 1 van de spreuken op onze mission statement. We zoeken advocaten die dan ook gebeten zijn door het vastgoedrecht .

Je krijgt daarbij de kans om te werken voor een breed spectrum aan cliënten gaande van vastgoedontwikkelaars tot investeerders, financiers en, ruimer grotere (familie)bedrijven in zeer diverse sectoren die contracten sluiten die onroerend goed betreffen.

En dit is wat we te bieden hebben:

·       Behandelen van dossiers van A tot Z 

·       Cliënten begeleiden in hun vastgoedoperaties, inclusief due diligence en redactie en negotiatie van overeenkomsten

·       Aanreiken van constructieve, pragmatische oplossingen waarbij je creatief en outside the box meedenkt met je klant om voor hem/haar een wezenlijke meerwaarde te bieden

·       Zorgen voor een heldere communicatie met klanten en goede relaties met hen opbouwen

·       Mee bouwen aan het Monard Law van de toekomst

3  Profiel

·       Master in de rechten 

·       Tussen 0-4 jaar werkervaring in real estate  (advocatuur, notariaat, vastgoedondernemingen)

·       Ondernemend type, oplossingsgericht en pragmatisch ingesteld 

·       Gevoel voor humor en een gezonde dosis relativeringsvermogen

·       Je voelt de klant goed aan en stelt proactief vragen om de behoeften van de klant te kaderen.

·       Goede talenkennis (Nederlands, Frans, Engels)

4  Locatie

We zoeken advocaten met dit profiel voor onze vestiging te Brussel.

5   Contact

Monard Law

Diana van Dijk
Tervurenlaan, 270
1150 BRUSSEL
Tel. +32 (0)2 234 67 10
e-mail: work@monardlaw.be