Back

Contractify & Monard Law presenteren: webinar Digital Service Act

 

Contractify & Monard Law presenteren: webinar Digital Service Act

Stefanie Stappers

In volle coronacrisis hebben we allemaal gemerkt hoe handig het is om online te shoppen. E-commerce boomt en experts stellen dat de enorme groei van onze digitale economie door de wereldwijde lockdowns een blijvend effect zal hebben.
 
Welk beter momentum om de Europese regelgeving voor de elektronische handel, met inmiddels 20 jaar op de teller, eens grondig onder de loep te nemen? Op 15 december 2020 lanceerde de Europese Commissie een nieuw wetgevend initiatief: de Digital Services Act.
 
De bedoeling van de voorgestelde verordening is om binnen de EU een nieuwe set regels te lanceren om de digitale economie in en tussen de lidstaten te stroomlijnen. De Europese Commissie zet hiermee in op transparantie, een betere bescherming van de privacy en meer controle op de economische macht van internetgiganten.
 
Tijdens dit webinar zal Stefanie Stappers op een pragmatische manier ingaan op wat deze nieuwe regels inzake e-commerce betekenen voor jouw onderneming, of je nu zelf een actieve e-commerce speler of niet.

 

Schrijf je hier in

 

 

Meet our experts