Monard Law is een van de grotere onafhankelijke advocatenkantoren in België, met een sterke lokale verankering.

We werken met een hart voor onze klanten. We willen hen op alle mogelijke manieren adviseren, bijstaan en ontzorgen. We kennen natuurlijk als geen ander ons vak, maar we zijn meer: wij zijn een compagnon de route, die meedenkt met de klant, die vooruitkijkt, leidt en inspireert. We gaan altijd tot het uiterste en werken grondig, snel en eerlijk naar een  praktische oplossing toe. En we denken altijd in de eerste plaats aan de klant.

Voor onze medewerkers willen we een thuis zijn, waar men in alle vrijheid mag groeien en ondernemen, zonder aan het lot te worden overgelaten. Een plek waar men zijn talenten en passies kan verbinden met collega’s en klanten. Een plek waar men kan praten en luisteren, leren en helpen, waar men kan inspireren en floreren.

Monard Law wil een superfijne plek zijn, waar je graag bent en waar je altijd welkom bent. Een plek die je nòg beter maakt.

Door onze groeiende activiteiten zijn we voor ons team Commercial op zoek naar een

 

Junior Associate met nadruk op ICT, privacy en data protection Hasselt

 

“Doe heel veel wat je graag doet” is één van de spreuken op onze mission statement. We zoeken advocaten die dan ook gebeten zijn door  ICT recht, privacy en data protection.

Wil je mee het verschil maken in het opstellen en onderhandelen van diverse types van IT-contracten (Belgisch & internationaal)? Is privacy en alles wat daarmee te maken heeft helemaal jouw ding? We geven graag een uitgebreide toelichting in een eerste kennismakingsgesprek.

Dit is wat we verder te bieden hebben:

 • Behandelen van dossiers van A tot Z 
 • Aanreiken van constructieve, pragmatische oplossingen waarbij je creatief en out-of-the-box mee denkt met je klant om voor hem/haar een wezenlijke meerwaarde te bieden
 • Zorgen voor een heldere communicatie met klanten en goede relaties met hen opbouwen
 • Mee bouwen aan het Monard Law van de toekomst

 

Profiel

 • Master in de rechten 
 • 0-4 jaar relevante werkervaring in het commercieel recht met nadruk op ICT en privacy (contract drafting, adviesverlening en litigation).  
 • Liefst ervaring in of een enorme voorliefde voor ICT recht en privacy
 • Ondernemend type, grote drive, oplossingsgericht en pragmatisch ingesteld 
 • Gevoel voor humor en een gezonde dosis relativeringsvermogen
 • Je voelt de klant goed aan en stelt proactief vragen om de behoeften van de klant te kaderen.
 • Goede talenkennis (Nederlands, Engels; Frans is een plus)

 

Locatie

We zoeken advocaten met dit profiel voor onze vestiging te Hasselt.

 

Contact

Indien deze vacature je interesseert, aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur jouw CV, motivatiebrief en puntenlijst, ter attentie van Diana Van Dijk, met vermelding van ‘Jr Associate ICT / Privacy - Hasselt’ naar work@monardlaw.be.

Jouw vacature wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.