Lawyer Specialist M&A/Private Equity-Venture Capital

 

Het kantoor Monard Law

Monard Law is, met meer dan 85 advocaten, één van de grote onafhankelijke advocatenkantoren in België en een sterke regionale verankering met vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt. Elke dag streven we ernaar onze klanten meerwaarde te leveren en hen te ontzorgen door een open en persoonlijk contact, praktische, concrete en tijdige oplossingen die kwalitatief en juridisch zijn onderbouwd. Met een multidisciplinaire aanpak zijn we partners op maat in adviesverlening, transacties, geschillenbeslechting en bemiddeling voor ondernemingen, overheden en ondernemers.

 

De functie

We zoeken advocaten die gebeten zijn door M&A/Private Equity-Venture Capital en hands-on optreden in een breed spectrum aan transacties zowel voor beloftevolle start- en scale-ups als voor grote (familie)bedrijven en investeringsfondsen, nationaal als internationale.

 

Profiel

Je behandelt zelfstandig en doelgericht jouw dossiers vanuit een brede kennis van het vennootschapsrechtrecht en het verbintenissenrecht. Je streeft steeds naar een uitstekende kwaliteit, zowel inhoudelijk-juridisch als in dienstverlening. Je communiceert vlot, helder en to-the-point met klanten en collega’s. Je voelt de klant goed aan en stelt proactief vragen om de behoeften van de klant te kaderen. Je bent van nature een teamspeler, gericht op overleg en deelt informatie met de verantwoordelijke. Je volgt het economisch leven op de voet.

Een goede kennis van het Nederlands, Engels en Frans is vereist. Kennis van bedrijfsfinanciering en excel-vaardigheden zijn een pluspunt.

 

Ervaring

We zoeken diverse advocaten met +- 5 jaar relevante ervaring in M&A/PE-VC.

 

Locatie

Wij zoeken mensen met dit profiel voor onze vestigingen in Antwerpen, Brussel en Hasselt. Indien gewenst is het mogelijk om aanwezigheid in meerdere vestigingen te combineren.

 

Contact

Monard Law

t.a.v. Karen Braeckmans

Tervurenlaan 270

1150 BRUSSEL

Tel. +32 (0)2 2346710

e-mail: work@monardlaw.be