Vacature advocaat in data protection & privacy

Het kantoor Monard Law

Monard Law is een van de grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België met een zeer sterke regionale verankering en klanten nabijheid in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt. Er wordt gestreefd naar een open en persoonlijk contact met de klant en naar praktische, concrete en tijdige oplossingen, kwalitatief en juridisch onderbouwd en getoetst. De multidisciplinaire aanpak binnen het kantoor leidt tot een diepe kennis in thematieken die gerelateerd zijn, zoals sociaal recht, vennootschapsrecht, fiscaal recht, strafrecht, onroerend goed, familiaal vermogensrecht, aansprakelijkheidsrecht. We streven naar een volledig zakelijke dienstverlening op maat van de klant in adviesverlening, transacties, geschillenbeslechting en bemiddeling, zowel voor ondernemingen, overheden, financiële instellingen als particulieren.

De functie

We zoeken advocaten met een goede basiskennis met betrekking tot alle aspecten rond de bescherming van persoonsgegevens en cybersecurity. De kandidaten kunnen een grondige en diepgaande aanpak in dossiers combineren met een goed onderbouwde klantencommunicatie.

Profiel

Je bent in het bezit van een postgraduaat intellectuele rechten of informaticarecht. Je hebt interesse in privacyproblematiek.

Je behandelt zelfstandig en doelgericht jouw dossiers vanuit een basiskennis in jouw specialisatie; je onderbouwt vooraf afgestemde opties en werkt ze uit; je bent gedreven om een kwalitatief onderbouwd product af te leveren en je kan de diverse aspecten zelfstandig structureren; je verzorgt jouw communicatie met klanten en confraters en je stelt proactief vragen om de behoeften van de klant te kaderen; je bent gericht op overleg en deelt informatie met een associate partner of vennoot; je bent van nature een teamspeler die graag een positieve samenwerking onderhoudt; je hebt een praktische en pragmatische ingesteldheid. Een goede kennis van het Engels en Frans is vereist, kennis van het Duits is een pluspunt.

Ervaring

We zoeken diverse advocaten met minstens één jaar ervaring en interesse in privacyproblematiek.

Locatie

De posities zijn gelokaliseerd in Brussel.

Contact

Monard Law
t.a.v. Karen Braeckmans & Ben Hermans
Tervurenlaan 270
1150 BRUSSEL
Tel. +32 (0)2 2346710
e-mail: work@monardlaw.be