Back

Voka & Monard Law presenteren: De EU en jouw bedrijf: nieuwe markten aanboren (Overheidsopdrachten)

 

Voka & Monard Law presenteren: De EU en jouw bedrijf: nieuwe markten aanboren (Overheidsopdrachten)

Stefanie Stappers

Europese instellingen zijn een interessante zakenpartner voor Vlaamse KMO's. Ontdek tijdens deze infosessie verschillende aspecten van zakendoen met Europese instellingen. Hoe wordt je op de hoogte gehouden van openbare aanbestedingen uit de EU-instellingen? Wat moet je wel of net niet doen om zo'n contract te winnen?

Arnout Geys (FIT en EEN) zal toelichten hoe FIT Vlaamse ondernemingen kan helpen bij het vinden van opportuniteiten en hoe men zich daarvoor kan inschrijven.

Katerina Binétruy is het hoofd van de dienst Openbare Aanbestedingen bij het Bureau voor infrastructuur en logistiek in Brussel van de Europese Commissie. Zij komen in detail vertellen over de in and outs van de procedures voor openbare aanbestedingen, hoe men zich succesvol kandidaat kan stellen en de moeilijkheden waarmee zij te maken hebben.

Stefanie Stappers gaat dieper in op de procedures en regelgeving alsook de rechtsprocedures rond Europese aanbestedingen.

Praktijkgetuigenis: Dirk Verbeke – Sales director bij Televic
Televic is een Technologiebedrijf uit Izegem, gespecialiseerd in telecommunications. Zij hebben met succes tenders binnengehaald bij o.a de Europese commissie, de Europese raad en het Europees parlement. Het audiomateriaal en de tolkcabines die daar aanwezig zijn werden aangeleverd door Televic.

 

Meer info en inschrijven

Meet our experts