Mid-Level of Senior Associate Employment Law in Brussel 

 

Over Monard Law

Monard Law is een van de grotere onafhankelijke advocatenkantoren in België, met een sterke lokale verankering. We werken met een hart voor onze klanten. We willen hen op alle mogelijke manieren adviseren, bijstaan en ontzorgen.

Door onze groeiende activiteiten en voortschrijdende internationalisering van onze activiteiten, zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team arbeidsrecht in Brussel te vervolledigen.

 

Over de functie

“Doe heel veel wat je graag doet” is één van de slagzinnen van onze mission statement.  We zoeken vandaag een nieuwe collega die interesse heeft in arbeidsrecht.

Wij zijn op zoek naar een advocaat met minstens een jaar ervaring in arbeidsrecht  

Je adviseert onze Belgische en internationale cliënten en afhankelijk van je interesses krijg je te maken met individueel arbeidsrecht (aanwerving, ontslag, voordelen), collectief arbeidsrecht (collectief onderhandelen, reorganiseren, overdracht van onderneming), internationale mobiliteit en advieswerk allerhande.  Met andere woorden: je staat mee in de frontlinie met een zeer gevarieerd takenpakket.

Gelet op het feit dat wij ook vaak optreden voor internationale organisaties  en diplomatieke missies is een zekere interesse in internationaal recht zeker een pluspunt.

Zowel kandidaten met minder als met meer ervaring kunnen een plaatsje vinden in het team. Voor de meer ervaren kandidaten overwegen we ook functies met een meer uitgesproken specialisatie binnen het arbeidsrecht en/of deeltijdse functies.

 

Profiel:

  • Je hebt een Master in de Rechten van een Belgische universiteit, eventueel aangevuld met een bijkomende opleiding sociaal recht;
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring aan de balie in het Belgisch arbeidsrecht;
  • Een internationale werkomgeving spreekt je aan;
  • We werken regelmatig met internationale organisaties en diplomatieke missies, een zekere interesse in het internationaal recht is dus nuttig;
  • Je werkt graag in een team en je hebt een behulpzame ingesteldheid;
  • Je bent vlot Nederlandstalig met een zeer goede kennis van het Engels en voldoende kennis van het Frans.

Iedereen in het team verdient een plaats: wil je doorgroeien, specialiseren, leren managen of net technisch beter worden, het kan allemaal.

 

Locatie

Jouw werkplek is onze vestiging te Brussel.

 

Contact

Monard Law

Evelyne Debeuckelaer
Tervurenlaan, 270
1150 BRUSSEL
Tel. +32 (0)2 234 67 10
e-mail: work@monardlaw.be