Nog geen toegang Maak een account aan
Monard Law gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten?
Sluiten

. Werken bij Monard Law

Zin om deel uit te maken van een topteam?

 Ruimte voor je ambitie

Werken bij Monard Law betekent werken bij een onafhankelijk advocatenkantoor uit de top tien. Bij een dynamisch kantoor waar persoonlijk contact voorop staat. Met onze cliënten uiteraard, maar zeker ook binnen ons team. Juristen met een verschillende achtergrond maar met als gemene deler: passie voor hun vak. Collega's die elkaar inspireren bij het oplossen van soms complexe vraagstukken. Die zelfstandig hun mannetje staan maar er voor elkaar zijn als het nodig is.

Werken bij Monard Law betekent tevens werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren. Dat blijkt uit diverse juridische onderscheidingen. Bij een Trends enquête onder zakenlui werd Monard Law aangeduid als een topkantoor als het gaat om wie zij de beste dienstverlener vinden. En dat is met nadruk een teamprestatie. Maar werken bij Monard Law betekent nog veel meer.

Levenslang leren

Dat je bent afgestudeerd in de rechten betekent niet dat je opleiding is afgelopen. In de wereld van het recht kun je immers niet stil blijven staan. Je moet constant op de hoogte zijn van de laatste wetgeving en jurisprudentie om je cliënt ten volle bij te kunnen staan. Daarom volg je bij ons geregeld cursussen om je persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen. Dat geldt trouwens voor ons allemaal. En natuurlijk leren we van elkaar, elke dag opnieuw.

Specialisatiegericht

Om kwaliteit op maat te kunnen leveren, werken de juristen van Monard Law in praktijkgroepen met elk hun eigen specialisatie. Zij komen regelmatig bijeen om jurisprudentie, nieuwe inzichten en dossiers te bespreken, zodat de cliënt altijd een zo compleet mogelijk, objectief en persoonlijk advies over zijn zaak krijgt. Met de juiste raadgevers op de juiste plek.

Meer dan werken alleen

Er is meer in het leven dan werken. We organiseren ook zeer regelmatig activiteiten met collega's, per sectie, per vestiging of voor het hele kantoor. Een kerstfeest, nieuwjaarsreceptie, deelname aan allerhande activiteiten, een avonturenweekend ... suggesties welkom !

Ondernemende juristen

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende juristen. Beschik jij over een helder analytisch vermogen en passie voor het vak? Kom jij vlot en respectvol uit voor je mening, maar weet je ook wanneer je moet luisteren naar anderen? Heb jij een gezond gevoel voor humor en een stevige portie relativeringsvermogen, en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar work@monardlaw.be en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team!

Neem contact met ons op

Monard Law Antwerpen:
+32 (0)3/286 79 40
info.antwerpen@monardlaw.be

Monard Law Brussel:
+32 (0)2/234 67 10
info.brussels@monardlaw.be

Monard Law Hasselt:
+32 (0)11/28 15 00
info.hasselt@monardlaw.be

Monard Law Gent:
+32 (0)9/224 44 28
info.gent@monardlaw.be

Stel ons al uw vragen

Stel hieronder in het fomulier uw vraag en wij zullen zo snel mogelijk een antwoord geven via email.