Terug

Internationaal ambtenarenrecht

Internationaal ambtenarenrecht

Internationaal ambtenarenrecht

Het team internationaal ambtenarenrecht heeft uitgebreide ervaring in het adviseren van internationale organisaties en het aannemen van class actions voor internationale ambtenaren.

Goed onderlegd in het arbeidsrecht, internationaal publiekrecht en met uitgebreide ervaring in het specifieke domein van internationaal administratief recht, staan we cliënten bij in een breed spectrum aan vragen en problemen binnen deze niche. We adviseren internationale organisaties over beleidskwesties, de herziening van personeelsreglementen en andere kwesties van internationaal administratief recht en adviseren en verdedigen de belangen van internationale ambtenaren voor internationale administratieve tribunalen en nationale rechtbanken in alle geschillen betreffende hun tewerkstelling door een internationale organisatie.

We hebben ervaring met het adviseren over internationaal administratiefrechtelijke onderwerpen binnen of met betrekking tot de Verenigde Naties, de NAVO, de Europese Unie, de Afrikaanse Unie, de Internationale Arbeidsorganisatie, het ACS-secretariaat, het Europees Ruimtevaartagentschap, het Europees Octrooibureau, de Europese Dienst voor Extern Optreden, Frontex, etc.

Maak kennis met het team van experts binnen deze specialisatie