Terug

Monard Law wint Trends Legal Award voor beste Belgische advocatenkantoor in vastgoed en aannemingsrecht

 
NEWS

Monard Law wint Trends Legal Award voor beste Belgische advocatenkantoor in vastgoed en aannemingsrecht

Karen Braeckmans

Monard Law valt in de prijzen op de Trends Legal Awards 2018. Het kantoor werd door de jury uitgeroepen tot beste advocatenkantoor in aannemingsrecht en vastgoed en werd genomineerd in de categorie beste Belgische advocatenkantoor.

Vanavond werden de Trends Legal Awards 2018 uitgereikt. Monard Law sleepte de prijs voor beste advocatenkantoor in aannemingsrecht en vastgoed in de wacht en werd genomineerd in de categorie beste Belgische advocatenkantoor.

Een verdienste voor het team real estate dat in de korte periode van 3 jaar er is in geslaagd een zeer complementair team in aannemingsrecht en vastgoed uit te bouwen. Dit laat Monard Law toe om ook binnen deze sector een totaalpakket van diensten aan te bieden. Het kantoor kon het afgelopen jaar een aantal grote projecten in de vastgoedsector op haar naam schrijven zoals ondermeer de Antwerpse Politietoren en de bouw van het stadskantoor in Hasselt.

CEO Karen Braeckmans : “De prijs en de nominatie zijn het gevolg van het consequent tot realisatie brengen van een duidelijke visie en dit door samenwerking met een schitterend en divers team. Wij zijn een ondernemend, innovatief en creatief advocatenkantoor dat zich bewust is van de veranderingen die zich afspelen in de markt van de advocatuur en de opportuniteiten die daarmee gepaard gaan . Wij gaan dag in dag uit voor de ‘extra mile’, voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor onze partners waarmee we samenwerken. We willen daarin heel bereikbaar en menselijk zijn. Dit werd ook heel sterk benadrukt in de diverse getuigenissen die we hebben opgevraagd in kader van deze Awards.

Wij volgen en ondersteunen onze klanten- , ondernemers- en onze partners waarmee we samenwerken, of ze nu uitsluitend in België actief zijn of ook internationale ambities hebben. Dat doen we niet alleen door zo dicht mogelijk bij de klant te zijn (nationaal en internationaal), maar ook door mee te denken met de business van onze klanten. Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in verschillende sectoren en kunnen met een multidisciplinair team een waaier van expertises aanreiken .

We volgen de ondernemers ook in hun groei. Ondermeer dankzij ons partnership met KBC Start-it bijvoorbeeld bereiken we een grote groep startende ondernemers. Maar ook wanneer het tijd is om de zaak te verkopen of over te laten, bieden wij support. Onlangs nog in de week van de bedrijfsoverdracht organiseerden we een hotline waar iedereen gratis en op een heel toegankelijke manier, advies kon vragen rond overnames en verkoop.

Monard Law telt in totaal 120 advocaten en medewerkers en opereert vanuit 4 vestigingen Hasselt, Brussel, Antwerpen en Gent."

Maak kennis met het team van experts uit dit artikel