Associate specialist Commercial contracts & litigation in Antwerpen, Brussel en Hasselt 

Het kantoor Monard Law

Monard Law is, met meer dan 85 advocaten, één van de grote onafhankelijke advocatenkantoren in België en een sterke regionale verankering met vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt. Elke dag streven we ernaar onze klanten meerwaarde te leveren en hen te ontzorgen door een open en persoonlijk contact, praktische, concrete en tijdige oplossingen die kwalitatief en juridisch zijn onderbouwd. Met een multidisciplinaire aanpak zijn we partners op maat in adviesverlening, transacties, geschillenbeslechting en bemiddeling voor ondernemingen, overheden en ondernemers.

De functie

We zoeken advocaten die gebeten zijn door het commercieel recht (o.a. (algemeen) handelsrecht, opstellen van algemene voorwaarden en standaard documenten, handelspraktijken, consumentenbescherming, productaansprakelijkheid, labelling, distributie(contracten): agentuur, concessie, commissie, franchising, ….

Je houdt van afwisseling in jouw job: adviseren over toepasselijke regelgeving, opstellen/onderhandelen van contracten, bijstand in het kader van due diligence. Maar ook het voeren van procedures in deze materies voor de rechtbank schrikt jou niet af.  

Je krijgt daarbij de kans om te werken voor een breed spectrum aan cliënten (gaande van beloftevolle en innovatieve start-ups, grote (familie)bedrijven en multinationals) in zeer diverse sectoren. Je kan daarbij op termijn ook uitgroeien tot een echte sectorspecialist.

Profiel

Je behandelt zelfstandig en doelgericht jouw dossiers vanuit een brede kennis . Je streeft steeds naar een uitstekende kwaliteit, zowel inhoudelijk-juridisch als in dienstverlening. Je communiceert vlot, helder en to-the-point met klanten en collega’s. Je voelt de klant goed aan en stelt proactief vragen om de behoeften van de klant te kaderen. Je bent van nature een teamspeler, gericht op overleg en deelt informatie met de verantwoordelijke. Je volgt het economisch leven op de voet.

Een goede kennis van het Nederlands, Engels en Frans is vereist.

Ervaring

We zoeken diverse advocaten met +- 5 jaar relevante ervaring in commercial contracts & litigation.

Locatie

Wij zoeken mensen met dit profiel voor onze vestigingen in Antwerpen, Brussel en Hasselt. Indien gewenst is het mogelijk om aanwezigheid in meerdere vestigingen te combineren.

Contact

Monard Law

t.a.v. Karen Braeckmans
Tervurenlaan 270
1150 BRUSSEL
Tel. +32 (0)2 2346710
e-mail: work@monardlaw.be