Vacature : stagiair(e) in het publiek recht

Over Monard Law

Monard Law is een van de grotere onafhankelijke advocatenkantoren in Belgiƫ, met een sterke lokale verankering. We streven naar een open en persoonlijke relatie met onze klanten en proberen hen snel praktische oplossingen aan te reiken.

Door onze groeiende activiteiten en de nieuwe uitdagingen binnen onze vakgroep publiek recht, zijn we op zoek naar een stagiair(e) of junior medewerk(st)er om ons team publiek recht te Antwerpen te vervolledigen.

Over de functie

We bieden advocaten die op zoek zijn naar een nieuwe professionele uitdaging de kans om ons team rond publiek recht te vervoegen.

Voor ons kantoor te Antwerpen zoeken we een advocaat-stagiair met een diepgaande interesse voor het publiek recht (in het bijzonder, maar niet beperkt tot, stedenbouw, milieu, overheidsopdrachten, overheidscontracten en ambtenarenrecht) en die goesting heeft in het verder mee ontwikkelen van onze praktijk binnen dit domein voor onze Belgische en internationale klanten.

Jouw profiel

De ideale kandidaat:

  • is vriendelijk en klantgericht;
  • heeft een verregaande interesse voor het publiek recht en is gemotiveerd om zijn kennis in deze materie verder te ontwikkelen.
  • is een teamspeler die onder minimaal toezicht kan werken indien nodig ;
  • beheerst de Franse of Nederlandse taal nagenoeg perfect en heeft een goede kennis van de andere taal (Nederlands of Frans); een goede kennis van het Engels is een pluspunt.

Locatie

We zoeken advocaten met dit profiel voor onze vestiging te Antwerpen.

Contact

Monard Law

Karen Braeckmans
Tervurenlaan, 270
1150 BRUSSEL

Tel. +32 (0)2 234 67 10
e-mail: work@monardlaw.be